Mayakalenderen spår nedtur

Flere kilder tyder på at den sjette natten av Galaktiske Underverden, som begynner 8. november 2009, kan komme til å generere et dypt tilbakeslag i verdensøkonomien, skriver Carl Johan Callemann, en svensk kjenner av maya-kalenderen. Les mer:

 
Heidi til Sametinget

Heidi Haaker Greiner er valgt inn på sametinget for perioden 2009-2013. Hun er assisten på Saivo og driver egen sjaman-og healingpraksis. På Sjamansonen er hun kjent for sine innlegg, særlig sine dikt. Hun er innvalgt på andre plass for Ap.

 
Samtale med stillheten

Vi hadde noen stille dager på Saivo på Haugtun. Stille dager, ingen ytre samtale med noen, fokus på pust og kropp og flyt. Flyt som åpner. Åpner vei til neste nivå. Det er den veien som bare går gjennom stillheten, som en vind av lys.

 
De høye fjellenes tale

Har vært i Sveits, holdt sirkel i en hytte i en dal. Den var trang, men lyset kom ned som en kile. En liten elv sang dag og natt. Selv de minste blomstene sang i solen og drakk regn. Hytta hadde det vi trengte, blant annet utepeis. De høye tindene sto som en sirkel omkring oss.

 
Velkommen til Ingelises sjokkterapi

I månedsskiftet oktober/november kommer Ingelise Lund fra Danmark tilbake. Hun er sjokkterapeut og sjaman og innbyr med dette til en ny, befriende gruppeerfaring. Sjokk kan gi jeg-tap og sjeletap og gjennom god sjokkterapi kan både  jeget, hukommelsen og følelsene gjenfinnes og oppleves.

 
Naturens kraft på Gudfjelløya

Tilbake fra et møte mellom sinn og natur, og hvilken natur.  Vi var over 20 personer en ukes tid på Gudfjelløya, et sted for bekreftelser, fordypning og gjennombrudd. Her er en rapport fra to av deltagerne etter en utesitting på et ladet sted.

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Neste > Siste >>

Side 10 av 52


Kopirett © Tre Bjørner Forlag 2022. Redaktør: Ailo Gaup.

Host: Kvisvik Nettutvikling