Sjamanisme, meditasjon, supersinn PDF Skriv ut E-post
Første helgen i mai starter et nytt forløp i Saivo Sjamanskole. Samlingene kommer til å foregå på et senter en halv time fra Oslo og vi møtes hver fjerde måned.

Å bære sjaman er å fungerer som et bindeledd mellom synlige og usynlige krefter.

Sjamanmetodene og meditasjonene bygger på de feminine sidene i sinnet og bruker dem som åpning til "det underbevisste", dine egne evner og for naturens kraft i ditt indre.

Metodene vil også gi deg redskap for å avhjelpe andres plager og smerte. De samme metodene kan brukes for å arbeide med natur og miljø, Moder Jord og Himmelfar.

Bli mer av den du er. Erfar ditt supersinn. Supersinnet er den tilstanden der du både er i kontakt med kreftene i den nedre verden, er våken i nået og på samme tid kan være i dialog med Det Høyeste.

Om du ønsker å bli en god sjaman for andre, for naturen, eller om du vil utvikle deg som sjaman i eget liv og arbeid, kan denne utdanningen ha mye å gi deg.

Jeg jobber med sjamanisme som en verdensarv, med utgangspunkt i samiske tradisjoner.

Tredje helgen i april holder jeg en weekend-sirkel på Sørlandet.

mvh ailo gaup

Info og påmelding:. ailoattsjamandottcom

 

 

 


Kommentarer (1)Add Comment
0
Något hände på Saivo...
skrevet av loaxy, April 16, 2010
När vi sist var på Saivo och jobbade med "supersinnet" i fokus fick jag en upplevelse av avslappnad koncentration på ett nytt sätt...jag har en stark skeptiker i mitt sinne ...men till och med den blev engagerad och kunde koncentrera sig på uppgiften...efter mina utflykter i oändligt många sammanhang där total perception och vakenhet krävts av mig på olika sätt, trodde jag att ännu ett sätt att uppleva världen med samma koncentration skulle ta mig bakåt i tiden till någon av mina tidigare upplevelser...så blev det inte... något i arbetet med "supersinnet" gav mig en helt ny ryggrad...jag togs in i en framtid och ett nu (där har jag bott länge)som envist gör sig påmind än i dag...en ny identitet verkar ha fötts.. ett nytt ankare som inte förnekar de tidigare erfarenheterna utan bygger vidare på dem...en bro in i min egen framtid som känns ovanligt konkret och stark...vart andra ändan av bron landar känns inte viktigt att spekulera i...det är bara att gå på bron in i den okända fram...tiden...upplevelsen är nog din förtjänst Ailo...du gav mig en stor viktig gåva...vad vet jag inte men den är helt klart värd att förvalta...

Skriv kommentar
mindre tekstfelt | større tekstfelt

security code
Skriv inn bokstavene ovenfor i tekstfeltet nedenfor


busy
 


Kopirett © Tre Bjørner Forlag 2022. Redaktør: Ailo Gaup.

Host: Kvisvik Nettutvikling