Supersinn i vekst PDF Skriv ut E-post
Det er noe som skjer i alle. Supersinnet vokser også i den som ikke har hørt om det eller benekter at det finnes.Tiden og evolusjonen åpner supersinnet. Jeg sitter helt stille i min sofa. Det er  utgangspunktet. Slik kobler jeg meg til kroppen, sansene og sinnet. Om du ikke kan sitte stille fysisk sett, trenger du å trene deg. For om det er tilfelle har du en uro i deg som du ikke kjenner til og slett ikke kontrollerer.  Ubehagelig tanke: Da er du styrt av det underbevisste uansett hvor bevisst og rasjonell du mener at du er.

Skal jeg fortelle mer? Jeg vet ikke om jeg vil det. Jeg har vært lærer og guide i lang tid, rollen kjeder meg. Jeg tror ikke jeg vil fortelle mer. Det betyr heller ikke så mye. For supersinnet er sådd i deg uansett. Det jeg kan bidra med er å nevne navnet for deg: Supersinn. Og å minne deg på at det finnes. Så kan du finne det selv.

Tror forresten ikke at du trenger å finne det. Det finner deg. det er alt en del av deg. Et sted er denne ressursen eller tilstanden, den venter, den er fri for bekymringer og uro, men du merker det ikke fordi du beskreftiger deg mest med bekymringer og uro.

For hva tror du årsaken er til at du ikke kan sitte stille? At du ikke finner veien? At du ikke får det til? At tankene tar deg og drar deg med. Det er bekymringer og uro og ønsker og aversjoner og alt det andre du har tatt inn og latt synke ned i den nedre delen av sinnet ditt. Du har latt det synke ned i den nedre verden eller det underbevisste. Der fortsetter drivkreftene å arbeide, nå automatisert, utenfor din kontroll.

Så lenge du ikke kan styre tankene dine blir du styrt, styrt av kreftene, trosforestillingene og tankemønstrene, en hvase av ufordøyd psykisk materiale som utrettelig arbeider og påvirker seg fra sitt skjulested i skyggelandet.

Dette skjer selv om du med ditt rasjonelle jeg mener at du ikke er en slik dust, men at du er klok og vis og er på veien, at du søker ditt supersinn.

Javisst, du går i forsvar. Et tankemønster slår inn så fort som bare det. Men trenger du å gå i forsvar? Det bare kommer, ikke sant. Mon tro fra hvor?

Jeg sitter stille i min sofa. Alt dette jeg skriver om nå hvirvler rundt i meg, i hverdagssinnet og i trosmønstrenes sfære. Det jeg skriver om er mitt, naturligvis. Mine erfaringer. Disse reaksjonene er mine, dypest sett. Jeg befrir deg helt og fullt fra ansvar og anklager, alt er mitt, det er mine tanker og mitt ansvar det hele.

Hadde dette vært alt jeg visste og hadde tilgang til, den verden jeg kjente til og levde i, ville jeg levd i en klaustrofobisk tilstand, lukket og uten noen vei ut. Heldivis skinner lys inn. Heldigvis finnes det en trapp opp og ut. Opp i luft og lys. Der kjennes alt så mye lettere.

Der oppe er terskelen til universet, døren til enhetsfeltet, møteplassen med Den store ånd eller Gud himself.

Jeg sier til det til deg, du dovne og sløve person inni meg, du må våkne, ta tegnene i tiden, samarbeide med Gud og slik slippe til ditt/mitt supersinn.

mvh ailo gaup
Kommentarer (4)Add Comment
0
...
skrevet av white flame woman, April 02, 2010
Det eg har måtte finne ut av selv - er det som jeg har lært mest av..
Gjerne ikke svaret, men det som er på veien til svaret..

Å ta tegnene i tide, det er vel en treningssak? Håpa eg smilies/wink.gifsmilies/wink.gif
0
Indre Uro og supersinnet
skrevet av Melek Taos, April 03, 2010
Når det er noe jeg vil fortelle
er det mange stemmer som snakker i munnen på hverandre
så jeg må sitte helt stille og sikte meg inn på det jeg skal si.
Når jeg sitter slik stille å lytter å sikter inn min indre stemme
oppdager jeg ofte at det er mye jeg har lyst å fortelle
som ikke før har fått komme fram,pg,av alt maset fra de andre stemmene.
Dette føler jeg er veien til supersinnet.
En ekstrahering av sinnets grus for å skille ut dråper av gull.
Inspirerende og utfordrende tankeføde Ailo.
Takk skal du ha.
0
...
skrevet av xy, April 06, 2010
...kanske bor supersinnet i det underbevisste...Psyke fick Amore till första man... hon lärde känna honom i mörkret...som straff för sin skönhet...sedan med ljuset förlorade hon honom...han rymde...han blev bränd i sin synlighet...Psykes skärpa tog henne till alla världar...hon visste nu att Amore fanns...de återförenades...det underbevisste är förbannat av religiösa dogmer och psykologer som något smutsigt eftersom det ej går att kontrollera med förnuftets logiska parametrar...av födslorätt flyttade vi in i det underbevisstes lysande konstnärliga värld...supersinnet tändes med ljusets mot våra näthinnor...att våga förvalta denna födslorätt...utan att gå vilse i kontrollantens rationalitet...det är kvinnan det är mannen det är växande identitet...barnet...det är det växande supersinnet ...Ailo du skrev i din bok...om det funnes någon Gud så vore det kreativiteten...det kallar jag ett supersinnligt svar...eller varför inte...om det funnes någon människa så vore det kreativiteten...denna människa är utan destruktiva lösningar...denna människa rör sig i alla världar...denna människa är sjaman...denna människa vill skapa ett möte bortom förnuftiga dogmer och resonemang...denna människa vill älska gränslöst...denna människa är vår medmänniska...denna människa är vi...denna människa blev du och jag...denna människa är jag...det kreativa...supersinnet...kanske...eller min osäkerhets sköraste blomma och ständiga fråga...vem är du egentligen...kära medmänniska...kära man...kära kvinna...kära barn...i livet... i naturen....i universum...
0
åpne grenser
skrevet av Telepartiet, April 06, 2010
Telepatiska fenomener vekker bevisstheten
til erkjennelsen av supersinnet.
Når individets begrensninger smuldrer opp
åpner sinnet seg og blir et fullverdig medium for universets dialog
med ursjelen.
Under denne alkymiske prosessen blir gradvis ånden bevisst seg selv.
Da har man utvunnet gull.

Skriv kommentar
mindre tekstfelt | større tekstfelt

security code
Skriv inn bokstavene ovenfor i tekstfeltet nedenfor


busy
 


Kopirett © Tre Bjørner Forlag 2022. Redaktør: Ailo Gaup.

Host: Kvisvik Nettutvikling