Velkommen til Ingelises sjokkterapi PDF Skriv ut E-post

I månedsskiftet oktober/november kommer Ingelise Lund fra Danmark tilbake. Hun er sjokkterapeut og sjaman og innbyr med dette til en ny, befriende gruppeerfaring. Sjokk kan gi jeg-tap og sjeletap og gjennom god sjokkterapi kan både  jeget, hukommelsen og følelsene gjenfinnes og oppleves.

I en gruppe som dette får du muligheten til å åpne opp for å være-bli en av dine dypeste, mest smertefulle og samtidige høyeste energiske opplevelser.  Gjennom utvalgte øvelser kan de energiene/situasjonene bli mødt, rommet og transformert. Det gir frihet. Og hvem ønsker ikke dypere innsikt og større psykologisk og sjelelig frihet? Påmeldingen til gruppen starter nå.

Her er hennes kursbeskrivelse:

"Dette kursus vil indeholde indføring i teknikker hvormed det er muligt at arbejde med og forløse gamle og uforløste chok traumer. Det vil ske gennem alm. undervisning, demonstration, samtaleteknik, selvudøvelse og træning.

Vi vil:

1. Uddybe og se på kroppens autonome reaktioner i en choksituation, vores evne til herfra at tage vare på vor sjæl, hvordan og hvad det er der sætter ind. Samt hvordan og hvorfor det sætter spor i hvor fysiske krop, som det ikke alene gennem vore tanker og fornuft er mulig at forløse.

2. Uddybe hvordan et chok virker ind på vores hukommelse og emotioner, samt hvilken betydning det har.

3. Komme ind på de ordløse og ubevidste beslutninger, som efter et uforløst chok, vil fastlåse os også i et stivnet psykologisk mønster.

Alle i gruppen kan vælge et ”mindre” helst afgrænset chok at arbejde med igennem kurset. Det er lettere at træne med et afgrænset chok. ( hvilket det dog kan være svært at afgøre om et chok er, derfor er dette kursus nødvendigvis rettet mod det som opstår lige nu og her i gruppen, og derfor er en præcis dagsplan ikke mulig. Min erfaring er at det vi lærer mest af, er at se på og håndtere det der sker og åbner sig op lige nu og her. Dette er endnu mere tydeligt, når det er høje chok energier vi taler om. )

Der gives på forhånd ingen garanti for, at det chok man vælger at arbejde med, på denne korte tid kan nå at blive færdig bearbejdet.

Derfor vil der være komme et tilbud om og en mulighed for at forsætte enten individuelt eller i en chokterapi gruppe, for dem som har lyst til at arbejde videre og/ eller træne de givne teknikker".

Påmelding pågår nå

Gruppen holdes på Haugtun ved Dokka i tiden 28. oktober - 1. november.

Maksimum 15 deltagere.

Før kurset anbefales det at du leser hennes bok ” Mit univers –og dit ”.

I den finner man fundamentet for arbeidet med energier, reaksjoner og sjokk-terapien.

Boken kan bestilles gjennom meg ailo/lilleulv.

Mer opplysninger om kurset/påmelding:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .

 

Mvh.  ailo gaup

Se også: http://sjaman.com/component/content/article/77-artikler/362-var-sommer-host.html

Kommentarer (15)Add Comment
0
anbefales
skrevet av anjana, August 31, 2009
Dette kurset må du bare få med deg. Jeg var med forrige gang, og anbefaler det. Jeg fikk verdifulle verktøy, som jeg automatisk brukte på saivo i etterkant.
Takk til IngeLise og lilleulv for muligheten.

Anjanasmilies/shocked.gif
0
...
skrevet av Kanutten, September 01, 2009
Helst eit avgrensa sjokk, står det.....
og kort tid, muleg sjokket ikkje kan ferdigarbeidast på tida kurset varer....
.....mmmm....det blir som med eventyret om Askeladden og dei gode hjelparane,det.
Men kven er det eigentleg som hjelper kven, når ein går rundt med femten vintrar og sju sommarar i magen? smilies/grin.gif
0
Hvem hjelper hvem?
skrevet av ailoo, September 01, 2009
Vil man gjennomleve et sjokk kan man trenge hjelp av en annen, at en annen kan ta grep og lede en inn i det. måten. Så er det godt/nødvendig at en kyndig en tilstede når man gjennomlever sjokkets intensitet. Det er en betydningfull og skjellsettende hendelse for de involverte når det skjer.

Alle forstår at dette arbeidet ikke er så enkelt ågjennomføre som å vaske vinduer.

mvh ailo gaup
0
...
skrevet av Kanutten, September 02, 2009
Å vaske vindauge kan by på utfordringar nok, det kjem an på om ein vasker frå utsida eller innsida..
mykje refleksar å stri med på utsida...

Tenkte mest på at det er viktig at den kyndige ikkje forlet den med femten vintrar og sju somrar i skrotten, uten å observere slusene som er åpna opp.
0
vindusvask
skrevet av ailoo, September 02, 2009

"Tenkte mest på at det er viktig at den kyndige ikkje forlet den med femten vintrar og sju somrar i skrotten, uten å observere slusene som er åpna opp".

Derfor tilbyr hun ettervask, om det trenges.

Målet må være å kunne vaske egne vinduer, innenfra og utenfra. De fleste vasker og vasker utenfra, med hjep av mange og mangfoldige midler. Det er bra. Men å vaske sjelevinduene innenfra er godt å lære seg fra en som kan den teknikken og kjenner teknologien.

Dette er ikke bare for de med dype traumer og møkkete vinduer. Teknikkene kan gi mye til den som er nysgjerrig på hvordan få lyset til å skinne klarere, innenfra og ut, utenfra og inn.

Nå vil jeg ikke dra metaforen med vindusvask lenger.

Mvh. ailo
0
...
skrevet av Kanutten, September 02, 2009
Takk for svar, no roa eg meg.
0
Er dette noe for alle?
skrevet av lilla, September 25, 2009
Er dette noe for oss helt nybegynnere? Jeg ønsker gjerne å åpne meg, men tror selv at jeg er for utålmodig, og at jeg har opplevd ting, og derfor har blokkert veldig mye. Tørr ikke åpne av frykt?

dette hørtes spennende, og litt skummelt ut smilies/smiley.gif
0
...
skrevet av ailoo, September 25, 2009
For alle? Ikke det? Kanskje for den som får sommerfugler i magen når de leser om dette.
Ingelise er ivaretagende og kan dette arbeidet.
Jeg tror også at teknikkene er slik at de tar en akkurat så langt man bør gå i arbeidet med å åpne opp.
Tank på dettesmilies/cheesy.gifet er ikke nødvendig å gå 0mkring medtraumer, og kjempe med å holde dem borte. Det tar energi det. En gang er tiden inne til å begynne å arbeide med dette og hvorfor ikke nå.
Og hvordan kan livet se ut etterpå?

mvh ailo
0
...
skrevet av lilla, September 25, 2009
smilies/grin.gif Jo jeg vil gjerne begynne å jobbe med meg selv. Men dette er jo et kurs, og da er det vel ikke "rom og tid" for behandling av enkelt personer? De få gangene jeg har vært på kurs, så føler jeg ofte at de andre er så mye lengre frem enn meg, jeg er helt lukket, vil gjerne... men klarer ikke føle, visualisere osv... og ofte sitter jeg igjen med en følelse å ikke ha fått utbytte av kurset nettopp pga av dette. Litt sånn at mann burde fått denne behandlingen først, før mann går på kurs.

Jeg tror selv at jeg trenger sjelehenting, og når jeg nå leste om dette at mann også trenger hjelp til å bli kvitt sjokk energiene som kan henge igjen hørtes dette veldig logisk ut!

Har du noen anbefalninger til meg ang. gode behandlere av dette+ da hadde jeg blitt gladsmilies/smiley.gifBor i telemark.

Hva koster dette kurset?

mvh Lilla
0
...
skrevet av Bjørn2, September 29, 2009
Hva koster dette kurset?
0
prisen
skrevet av ailoo, September 29, 2009
Send meg en mail så får dere alle praktiske opplysninger.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
0
Slenger meg på samme "tråden" som Lilla....
skrevet av trollmia, October 17, 2009
Jeg er også av typen som har deltatt i flere korte kurs av div. slag - og sitter i etterkant å tenker at jeg ikke fikk liksom nok utbytte av det - for meg selv som individ altså.
Har vært hos en kvinnlig sjaman og hun "traff" på mange punkter - og nærmest insisterte på at jeg "måtte" få hjelp med sjelehenting - siden en/noen biter av min sjel er et sted "i det uvisse"....... Veit neimen ikke hva jeg skal ta meg til jeg. Denne kvinnlige sjamanen ga en "behandlig" på ca 20 min. og anbefalte at jeg skulle søke sjamanens vei - siden hun mente jeg hadde en sjaman "i magen" som man sier. Har tromme + andre remedier og masse litteratur om sjamanisme og får alltid dette "suget/lengselen" i solar plexus når jeg er på altarnativmesser og noen begynner å tromme. Men hva med min(e) sjelebiter??????
0
...
skrevet av O, October 18, 2009
finn en sjaman som kan hente sjelebitene dine.
hvis du vil, spør på forumet under healing
0
Dette anbefales på det sterkeste
skrevet av Gro Hernes, November 02, 2009
Jeg var en av deltagerne på kurset i helgen, For meg var og er det en livsforandrende erfaring som fortsetter å jobbe i meg.
Ingelise er et bemerkelsesverdig menneske. Hun har en dyptgående kunnskap om det hun jobber med, en evne til å skape trygge rammer, til å se og følge enkeltmennesket gjennom skiftende og til tider meget stormfulle opplevelser, og ikke minst evnen til å gi og ta imot akkurat det som trenges der og da. Hun gav oss et trygt rom til å gi slipp i.

Hun er et deltagende, årvåkent og ivaretagende medmenneske. En som ser og deltar der hvor en annen ikke evner å være, alene. Ved respektfullt å gjenopprette krenkede grenser og med det gi rom for "glemt" verdighet og samhørighetsopplevelse. Hun lærte oss det, også.

En dypfølt takk til Ingelise og Ailo.

Og en dypfølt takk til alle som var på kurset, for meg var og er det en sterk opplevelse av samhørighet. En opplevelse av å bli gitt rom til å være, der jeg er og det jeg er. Jeg håper jeg evnet å gi dere det samme tilbake.Takk
0
terapi
skrevet av gjeteren, February 23, 2011
sjokk terapi er noe min arbeidskollega drev med i noen år
og han klarte på et vis å vekke meg opp til en større oppmerksomhet.
eg kunne sitte helt sugd vekk i egne tanker,og så plutselig var han der og tok på meg.
Slik ble eg sjokka tilbake til her og nå.
Eg ser for meg ein terapi time med Ingelise foregå noe slik.
At hun ikke er å se noen sted,og så plutselig dukker hun opp
og gjør noe som får en tilbake i seg selv igjen.
(men dette er fra et humoristisk ståsted,og kanskje ikke velkomment i et slik sammenheng.)
spennende er det hun driver med uansett mine fabuleringer og utenomsnakk.
takk.

Skriv kommentar
mindre tekstfelt | større tekstfelt

security code
Skriv inn bokstavene ovenfor i tekstfeltet nedenfor


busy
 


Kopirett © Tre Bjørner Forlag 2022. Redaktør: Ailo Gaup.

Host: Kvisvik Nettutvikling